КАЖЕТЕ НЕ НА КИСЕЛИНИТЕ!

Предотвратява усещането за парене в гърдите и възстановява лигавицата в стомаха

  • Спира киселинния рефлукс за по-малко от 3 минути
  • Предпазва лигавицата
  • Облекчава киселините
Повече за продукта

WAYA StopReflux® – новото име на ефективния продукт срещу киселини

Нашият качествен продукт с иновативна формула за облекчаване на симптомите, свързани с киселинен рефлукс и грижа за лигавиците, има ново име! Промяната на името от WAYA® RefluStop на WAYA StopReflux® ще бъде постепенна, но качеството и съставът на продукта ще останат абсолютно същите.

WAYA

WAYA
Стомашни киселини

Стомашни киселини

Рефлуксът представлява връщане на стомашните киселини към фаринкса, което предизвиква усещане за парене в гърдите. Киселините са един от най-честите здравословни проблеми на съвремието.

Повече
Киселинен рефлукс

Киселинен рефлукс

Киселинният рефлукс (гастроезофагеален рефлукс) е връщането на стомашното съдържимо нагоре в хранопровода. Консумацията на храна може да увеличи излагането на хранопровода на киселина, причинявайки киселини като най-чест симптом.

Повече
Възпаление на хранопровода

Възпаление на хранопровода

След продължително дразнене и увреждане на лигавицата на хранопровода поради появата на стомашна киселина, може да възникне възпаление на хранопровода, което да причини болка при преглъщане. Това предизвиква и по-трудно преглъщането на твърди храни.

Повече
Затруднено преглъщане

Затруднено преглъщане

Затруднено преглъщане (дисфагия) означава, че една от фазите на преглъщане на храна или напитки е частично или напълно нарушена.

Повече
Повече за хиалуроновата киселина

Повече за хиалуроновата киселина

Изследванията сочат, че хиалуроновата киселина може да облекчи увреждането на хранопровода от стомашна киселина и да насърчи по-бързото заздравяване.

Повече
Стомашни проблеми по време на бременност

Стомашни проблеми по време на бременност

Много жени изпитват първите киселини по време на бременност. Въпреки че киселините по време на бременност са често срещани и предимно безвредни, то може да бъдат много неприятни и може да повлияят негативно на бременността и качеството на живот на жената.

Повече

ПРОБИОТИЦИТЕ WAYA®

back to top