WAYA 2 GO!

Закупихте ли WAYA Forte капсули след 1-ви Юни?

Участвайте и можете да спечелите страхотни награди!
Голямата награда е Смарт часовник Garmin!

У дома > WAYA 2 GO

WAYA 2 GO

ПРОМОЦИЯ WAYA 2 GO!

ДА ПРОДЪЛЖИМ ПО-ЗДРАВИ !

За да регистрирате участието в Играта WAYA 2 GO, моля :

  • Приложете файл със снимка на касова бележка, която видно и недвусмислено удостоверява покупка, извършена в периода 01.06.2021 г. до 01.09.2021 г. на 1-а или повече опаковки Вая форте капсули x 15.
  • Попълнете формата по-долу
  • Отбележете Вашите съгласия за обработка на лични данни
  • Кликнете върху бутона "Регистрирай се". Участвайки Вие се съгласявате и с Правилата на Играта.

Полетата маркирани с * са задължителни.

*
Прикачете файл
*
Име:
*
Фамилия:
*
Град:
*
Имейл адрес:
*
Телефон за контакт:

Давам съгласието си на Медис Фарма България ЕООД и свързаните с нея компании, които представляват съвместни оператори на лични данни, да обработват моето име, фамилия, моята година на раждане, имейл адрес и данни относно моите електронни активности (получаване и отваряне на съобщение, отчитане на кликвания на линковете в бюлетините) за следните цели, които ще възникнат при използването на картата за лоялност, участия в лотарии, посредством комуникация чрез регулярна поща или имейл поща и при посещения на интернет страниците на продуктите на Медис.

*
Желая да участвам в промоцията WAYA 2 GO
Изпращане на Медис новини (на здравна тематика)

Известно ми е, че не мога да получавам електронни новини, участие в различни специални оферти, лотарии и маркетингови проучвания или получаване на безплатни мостри, ако не е дадено съгласието ми, тъй като Медис Фарма България ЕООД не може да изпраща, ако не обработва личните ми данни.

Запознат съм с Политиката за поверителност и със следното: С правното основание за обработка и периода на съхранение на личните ми данни; Известно ми е, че оператора на лични данни може да предостави моите данни на трети страни или свързани компании; Запознат съм с правата си свързани с обработката на лични данни, особено с правото ми да оттегля съгласието си.

Мога да оттегля съгласието си по всяко време на gdpr@medis-health.com, без да произхождат негативни последствия от това.

Известен ми е фактът, че Медис Фарма България ЕООД може да експортира моите данни до трети страни, с адекватна грижа за сигурността на личните ми данни.

back to top